kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

2008 Hollywood'a bereket getirdi

Sinema ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri peş peşe bebeklerini kucaklarına almaya başladı. Geçtiğimiz yıl bebek müjdesiyle mutlulukları pekişen birçok yıldız sayesinde Hollywood'da bebek patlaması yaşandı!

Harlow Nicole'ün hayatını kurtardı
Kızı Harlow Kate Winter'dan önce düzensiz hayatıyla dikkat çeken Nicole Richie, kızının doğumuyla birlikte bambaşka bir hayatın kapılarını araladı. Nişanlısı Joel Madden'le birlikte kızını sevgiyle büyüttüklerini söyleyen Richie, "Ona hayatımı borçluyum. O olmasaydı başıma birçok kötü olay gelebilirdi" diyor.

Kidman'ın hayali gerçekleşti
Kendisi gibi Avustralyalı olan eşi Keith Urban'la evlenerek memleketine taşınan Nicole Kidman'ın mutluluğu kızı Sunday Rose'un doğumuyla pekişti. Geçtiğimiz ay başında dünyaya gelen kızını saatlerce izlediğini söyleyen Kidman, "Keith de delirdi. Elinde kamera sürekli kızımızın görüntülerini çekiyor" diye konuşuyor.

Anneliğe doymuyor
Maddox, Zahara, Pax ve kızı Shiloh'dan sonra şimdi de ikiz bebekleri Knox Leon ve Vivienne Marcheline'i kucağına alan Angelina Jolie anne olmaya doymuyor. Evlatlık çocuklarını, öz çocuklarından ayırmadığını söyleyen ünlü aktris, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen bebekleri ve Brad Pitt ile Fransa'da yaşıyor.

Çifte mutluluk yaşadılar
Mutlu evlilikleriyle Hollywood'un örnek çiftlerinden Jennifer Lopez ve Marc Anthony, ikizleri Max ve Emme'nin doğumuyla çifte mutluluk yaşadı. Geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelen ikizlerinin sorumluluğunu da paylaştı. Nisan ayından beri dadı tutmayan ünlü çift bebekleriyle bizzat ilgileniyor. Bebekleri bezleme görevini Marc Anthony üstlenirken, onları uyutma ve besleme göreviyle anneleri ilgileniyor.

Küçük yaşta anneliği tattı
Amerikalı şarkıcı Britney Spears'ın 17 yaşındaki kız kardeşi Jamie Lynn, 16'sında hamile kaldı ve geçtiğimiz ocakta kızı Maddie Briann'ı dünyaya getirdi. Spears, 19 yaşındaki Casey Aldridge'le nişanlı.

Salma'yı kızı genç tutuyor
Geçtiğimiz günlerde nişanlısı François-Henri Pinault'dan ayrılarak hayranlarını şaşırtan Salma Hayek, 10 aylık kızı Valentina'nın kendisini genç ve güçlü tuttuğunu söylüyor. 41 yaşındaki ünlü aktris, iş programını tamamen kızına göre planladığını, o doğduktan sonra daha düzenli bir hayata kavuştuğunu açıkça itiraf ediyor.

Oğlu yeni aşkı oldu
Müzik dünyasının 'yaramaz' kızlarından Christina Aguilera, geçtiğimiz ocakta dünyaya gelen oğlu Max'ten sonra çok durulmadıysa da oğlunun hayatının yeni aşkı olduğunu söylemekten de geri kalmıyor. Aguilera, müzik yapımcısı Jordan Bratman'la evliliğini sürdürüyor.
Haberin fotoğrafları