kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bodrum'dan manzaralar 1

Yazarınız Alişan'ın plajda kebap partisi verdiği Bodrum'dan bildirmekten kıvanç duyar. Bugünlerde Bodrum'un iki gündemi var.
1. Süreyya Yalçın'ın ne bulduysa takıp takıştırıp, avize misali Türkbükü sahilini gecede on kere yukarı aşağı yürümesi. Mutlaka deneyimlenmesi gereken bir olay. Şok! Şok! Şok! vaziyetleri.
2. Alişan'ın plajda kebap partisi vermesi. Ey İbo Junior kardeş, kebabında gözümüz yok elbet de güneşin alnında kebapları yutarken bayılır kalırsın maazallah! Bari gölgede acılı Adanaları dürseydin. Tövbe tövbe...
Alın size gelecek günlerin Bodrum gündemi... An itibariyle Hebilköy'deki Terassu Otel'in sahilindeyim, yan iskelemde bir hareket var... "Orada n'oluyo?" derken "Erdal Acar karısı Emel Acar'la plaja inecekmiş" haberi geldi. E insin! A aa! Koskoca Erdal Acar kendisi iner mi? Allah sizi inandırsın beş garson, on görevli havlu serme yarışına girdi. Yastık bulmalar, şezlongu doğru yere konuşlandırmaya çalışmalar falan; bir telaş bir panik sormayın. Gelin de bu düzeni anlayın!

KADINLAR MATİNESİ GİBİ
Gelelim Türkbükü'ne. Evlerden, restoranlara, otellere kadar her dalda fiyatlar uçmuş. Uçmuş da nasıl kalabalık inanamazsınız. Hele geceleri görülecek manzara. Ship A Hoy'a iniyoruz ki; hemen girişte playboycan Murat Cevahir kırmızı tişörtüyle dikiliyor, yanında Sergen Yalçın. Desenize üç vakte kadar kızlar cirit atacak. Yanımdaki enerji bombası Nilgün Belgün diyor ki; "Ayşe görmen lazım, burada kadın istilası var." Yarım saat sonra gözlerim yerinden fırlıyor. Çıtırlar en mini şortları, en dekolteli bluzları ve en sivri topuklu ayakkabılarıyla Ship A Hoy'a akıyor. Sanırsınız kadınlar matinesi... Adam başına 10 kadın düşüyor. O fönlü saçlar, o kum üstünde giyilen topuklular, o makyajlar, o kalın rugan kemerler beni benden alıyor. Şimdi bu model tatil oluyor? Durum net: Burada erkekler fena avlanıyor. Hatta bir çoğu korkup kenara siniyor. Kadınlar gruplar kurup, erkek arıyor. Ve maalesef yerimiz bitiyor. Yazarınız devamını pazartesi anlatıyor.