kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aynı nakarat

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, sezon öncesi kampındaki 7. hazırlık maçında 5. beraberliğini aldı. Bursa ile yenişemeyen sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmalarda sadece 5 gol attı..
Sezon öncesi 7. hazırlık maçında Bursaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, yine galip gelemeyerek taraftarlarını güldüremedi. Bu karşılaşmalardaki 5. beraberliğini alan sarı-kırmızılı ekip, sadece 5 gol kaydedebildi. Maçın ilk 45 dakikası oldukça hareketli geçti. Futbolcular arasındaki gerginlik, yaşanan sertlikler ve pozisyonların çok olması, tribündeki taraftarları da hareketlendirdi. Bu bölümde orta sahada topa daha çok hakim olan ev sahibi Bursaspor, Denizlispor'dan alınan Yusuf Şimşek'in organizatörlüğünde Galatasaray kalesine yüklendi. Yusuf, Zuniga ve Adriano son vuruşlarda biraz dikkatli olsalardı, Samet Aybaba'nın öğrencileri istediği golleri rahatlıkla bulabilirdi.

SON VURUŞ BAŞARISIZLIĞI
Galatasaray'da ise Mehmet Topal'ın şutunun direkte patlamasının dışında Ümit Karan, Hasan Şaş ve Nonda ile gelişen ataklar, Bursaspor kalesinde tehlike yarattı. İkinci yarıda Sabri'yi sağa Volkan Yaman'ı da sola alan Michael Skibbe; Barış Özbek ve Hakan Balta'yı orta sahada Ayhan ve Hasan Şaş'ın yerine sürdü. Bu hamleler sonrasında topa daha fazla hükmetmeye başlayan Cimbom; Arda, Nonda ve Ümit'le önemli gol pozisyonları yakaladı. Ancak son vuruşlarda bir türlü etkili olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı.

BURSASPOR-GALATASARAY: 0-0
STAT: Bursa Atatürk.
SARI KARTLAR: Yusuf Şimşek / Ayhan, Hasan Şaş
BURSASPOR: Ivankov * * *, Veli ** (dk.72 İbrahim *), Ömer Erdoğan * *, Gomes * *, Romashenko * * (dk.76 Volkan Şen *), Mustafa Sarp * * (dk.71 Ozan *), Yusuf Şimşek * * * (dk.74 Marcelinho * *), Kirita * *, Mustafa Keçeli * *, Zuniga * * (dk.53 Gökhan Güleç *), Adriano * * (dk.79 Sercan *)
GALATASARAY: Aykut * * (dk.46 De Sanctis *), Barış * * *, Servet * *, Emre Aşık * * (dk.46 Volkan * *), Hakan Balta * *, Hasan Şaş *(dk.46 Aydın * *), Mehmet Topal * *, Ayhan * * (dk.46 Sabri * *), Arda * * * (dk.85 Alparslan * *), Nonda * * (dk.78 Erhan * *), Ümit * * (dk.66 Yaser *)
HAKEMLER: Hasan Küpeli, İzzet İnce, Çağlar Erdoğan