kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Doktor dayaktan Acil'e kaçtı

İlhan DEMİRCİOĞLU - SABAH
Trafikte saldırıya uğrayan başhekim yardımcısı Dr. Abdullah Taşkın, otomobiliyle çalıştığı hastanenin acil servisine daldı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Doktor dayaktan Acil'e kaçtı
Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Taşkın, önceki gece otomobiliyle kent merkezine gelirken Liman kavşağında bir araçtaki kişilerle yol verme yüzünden tartıştı. Tartıştığı 5 kişinin içinde bulunduğu 55 BG 680 plakalı otomobil, Taşkın'ı sıkıştırıp takip etmeye başladı. Peşindekilerden kurtulmak isteyen Dr. Taşkın, görev yaptığı Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nin acil servisinin önüne geldi. Ancak arkadan gelen araçtaki kişiler, arabasının kapısını açıp doktoru tartaklamaya başladı. Paniğe kapılan Taşkın, yanlışlıkla gaz pedalına basınca acil servisin kapısını kırarak içeri girdi. Röntgen odası önünde duvara çarparak durabilen araç paniğe yol aç tı. Olayda bir kişi hafif yaralandı.

SAĞ KOLU ÇIKTI
Tedavi altına alınan Dr. Taşkın'ın sağ kolunun çıktığı, yüzünde ve vücudunda darp izleri bulunduğu belirtildi. Kimseyle husumeti bulunmadığını ve kendisine saldıran kişileri tanımadığını söyleyen Taşkın'ın, "Evime gidiyordum. Liman kavşağında bir araçtan bana el kol hareketi yapıldı. Görmezden gelip yola devam ettim. Ama beni trafikte sıkıştırıp takip ettiler. Güvenli olacağımı düşündüğüm için çalıştığım hastaneye geldim. Ama burada beni tartakladılar. Yanlışlıkla gaz pedalına basmışım, ne olduğunu anlamadan kendimi acil serviste buldum" dediği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan saldırganlardan birinin kimliğini belirleyen polis, kentin giriş çıkışlarında önlem aldı.