kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Doğal güzellik elçileri

Onlar piyasada olanlarla yetinmediler. En etkili bitkilerle en saf yağları harmanladılar, içine bolca sevgi katıp, kendi markalarını yarattılar..
En büyük ilgiyi gül kremlerimiz görüyor
Ceyda Uras/Vie En Rose
* Öyle stresli bir yaşantım vardı ki, kendime; 'Bu kadarı gerçekten gerekli mi?' diye durup sorduğum bir an geldi. Aromaterapi üzerine küçük kurslar almaya başladım. Önce New York'ta ardından Londra'da dört yıl bitki tıbbı okudum. Sonra Türkiye'ye dönerek kendimi bu işe verdim. Bir yıldır da Vie En Rose ile Cihangir'deyim.
* Tüm içerik ve ürünlerimiz Alman organik firması Ceres tarafından sertifikalı. Tüm bitkileri Yalova'da kendimiz yetiştiriyoruz. İşin olması gerekeni de budur, çünkü doğal içerikler cilt tarafından kolay kabul görürler. Kimyasallar cildi yorar. Benim güzellik anlayışım 'daha az, daha iyi'. Gece bile yüzümü gül suyu ile silip yatıyorum, krem sürmüyorum ki, hücrelerime de tıpkı vücuduma verdiğim gibi bir dinlenme süresi tanıyayım.
* En çok sattığımız ürün gül kremleri. Yüz, vücut yağları ve bitki sularımız, aliminyum içermeyen bir deo roll-on'umuz var. Egzama ve sedef için kullandığımız lavanta, eklemler ve kasları kuvvetlendiren mercanköşkü, ısırgan ve papatya da ürünler ve karışımlarım için sık kullandığım bitkiler.
Haberin fotoğrafları