kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Resmen 9 yabancısı var

Beşiktaş, Anthony Seric ile ilgili borsaya resmi bir açıklama yaptı. Kartal, Gordon'u gönderemezse Hırvat oyuncuya oynamasa da para ödeyecek ..
Beşiktaş, kontenjan sıkıntısı nedeniyle UEFA kadrosuna bildirmediği ve ardından sözleşmesini feshettiğini açıkladığı Hırvat oyuncusu Anthony Seric için borsaya resmi bir açıklama yaptı. Seric ile sözleşmelerinin devam ettiğini belirten siyah-beyazlı yönetimin İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (IMKB) gönderdiği yazıda, "Yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle kendisinin Futbol Federasyonu nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Seric takımımızla birlikte çalışmalara devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

YİNE DE PARA ÖDEYECEK
Buna göre yeni sezon öncesinde Gordon Schildenfeld'in transferini de bir türlü çözemeyen Beşiktaş'ın kadrosundaki yabancı sayısı resmen 9 oldu. Siyah-beyazlı kulüp, eğer geçen sezon transfer ettiği Gordon'u gönderemezse kontenjanın boşalmasını beklemeyi kabul eden fakat kontratı süren Seric'e oynamadığı halde bile para ödeyecek.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı