kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Senna yumuşadı

OĞUZ YÖRÜK
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, ilk MTK maçındaki sohbette transfer etmeyi çok istediği Marcos Senna'nın, Türkiye'ye gelme konusuna eskisi kadar soğuk bakmadığını söyledi ..
Aurelio'nun yerini hala dolduramayan F.Bahçe, çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken, başkan Aziz Yıldırım'ın, geçen hafta Kadıköy'de oynanan MTK maçı sırasında etrafındakilere ilginç şeyler söylediği bildirildi. Buna göre, Yıldırım locada kendisine ön libero transferini soranlara, "Marcos Senna'yı istiyorum. O da Türkiye'ye gelme fikrine eskisi kadar soğuk bakmıyor. Bu transfer olabilir" ifadesini kullandı. Bu sözler, Senna için sürdürülen temasların hiç kesilmediği şeklinde yorumlandı.

SON TRANSFERİ OLUR
F.Bahçe'nin bu işi 10 milyon euro seviyesinde bir rakama bitirebileceği konuşuluyor. Brezilya asıllı İspanyol oyuncuyu Aragones'in istediği biliniyor. Ancak transferin gerçekleşmesi halinde 32 yaşındaki yıldız oyuncunun son takımı olacak olan F.Bahçe'nin Senna'yı almasının eleştirenler de var. Diğer taraftan F.Bahçe'nin tek ön libero adayı Senna değil. Kanarya R.Santander'in ön liberosu Colsa ile anlaşma sağlayıp yedeğe aldı. Liverpool'dan Xabi Alonso için de bekleyiş sürüyor. Yeni ön liberonun, eldeki yabancılardan biri ya da ikisi gittikten sonra; büyük olasılıkla hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı