kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galatasaray Başkanı Adnan Polat dün Florya'da takımının idmanını izlerken, taraftarların tezahüratlarına eliyle karşılık verdi.

Kurullar değişsin zirvesi

Tahir KUM
Kulüpler Birliği, Hasan Doğan'ın vefatının ardından parçalandı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da dahil olduğu 6 kulüp, Özgener'e "Kurulları değiştir" çağrısında bulunma kararı aldı..
Merhum Hasan Doğan'ın Federasyon Başkanı seçildiği genel kurul öncesi ve sonrası tek vücut görünen Süper Lig kulüpleri, Doğan'ın vefatının ardından ilk parçalanma sinyalini verdi. Halen Federasyon Asbaşkanı olan Mahmut Özgener'in başkanlığı konusunda birleşmiş gözüken Süper Lig kulüplerinin altısı dün bir araya gelip ortak hareket kararı aldı. Galatasaray, Beşiktaş, Ankaragücü, Gaziantep, Hacettepe ve Bursaspor kulüpleri dün İstanbul'da Büyük Sürmeli Oteli'nde gizlice bir araya geldi.

HER YERE YILDIRIM HAKİM!
Cemal Aydın'ın başkanlık ettiği dünkü gizli zirvede bu kulüpler,
19 Ağustos'taki genel kurulda yeni Federasyon Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Mahmut Özgener'den Federasyon Kurulları'nın değiştirilmesi talebinde bulunulması konusunda birleştiler.

YENİ ADAY ÇIKARTIRIZ
MHK, Tahkim Kurulu
, Disiplin Kurulu, Gözlemciler Kurulu ile Hukuk Kurulu'nun üzerinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hakimiyeti olduğundan dem vuran kulüp başkanları, Özgener'e "Aynı kurullarla devam etmen halinde sana destek vermeyeceğiz ve yeni bir aday çıkaracağız" mesajını iletme kararı aldı. Bu altı kulübün Cemal Aydın başkanlığında Ankara'da da bir toplantı yaptığı öğrenilirken bu iki toplantı sonunda alınan kararın bu hafta içinde Özgener'e iletileceği ifade edildi.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı