kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Rangers'tan ağlatan veda!
ŞAMPİYONLAR Ligi 2. ön eleme rövanşında FBK Kaunas'ın konuğu olan Rangers, son anlarda yediği golle maçı 2-1 kaybedip kupaya veda etti. Ibrox'ta yapılan ilk mücadele golsüz beraberlikle tamamlanırken, Rangers deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine 2, maçın bitimine 4 dakika kalan gol atan Kaunas tur atlayan taraf oldu, Ranges elendi.

Bayern denedi, Antalya aldı

BAYERN Münih'te teknik direktör Jürgen Klinsmann'ın denemeye aldığı Zimbabwe'li forvet Joseph Ngwenya'yı Antalyaspor kaptı. Bayern'le iki hazırlık maçına çıkan 27 yaşındaki oyuncu için Antalyaspor'un, Alman kulübüyle görüşüp transferi bitirdiği bildirildi. 3 yıllık anlaşılan golcü oyuncu için Hamit Altıntop'un da olumlu bilgi verdiği belirtildi. Öte yandan Antalya, Konyaspor'dan orta saha oyuncusu Sedat Ağçay'ı da kadrosuna kattı.

Süper Kupa biletleri satışta
TURKCELL Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Kayserispor'un 17 Ağustos Pazar günü, Almanya'nın Duisburg şehrinde oynanayacağı Süper Kupa maçının biletleri bugün satışa çıktı. Bilet fiyatları şöyle: Kuzey-Güney Tribünleri: 15 euro, Doğu-Batı Alt Kısım: 25 euro, Doğu-Batı Üst Kısım: 35 euro.

Konya, Feyenoord'u ağırlayacak
16 Ağustos Cumartesi günü yeni sezonu açacak olan Konyaspor, Hollanda'nın Feyenoord takımı ile özel bir maç yapacak. Feyenoord ile bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, Atatürk Stadı'nda oynanacak maçın saat 20:00'de başlayacağı kaydedildi.

Ümit Özat yeniden kaptan oldu
BUNDESLİGA'YA yükselen FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum, yeni takım kaptanı olarak Fenerbahçe'de de kaptanlık yapan Ümit Özat'ı seçti. Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon da ikinci kaptan oldu. Daum'un, "Takım içinde ve dışında saygı ve takdir kazandı" dediği Ümit, "Büyük geçmişi bulunan bir takımda kaptanlık yapmak beni ve ailemi gururlandırdı" dedi.

Van Nistelrooy'dan milli veda

REAL Madrid'in Hollandalı yıldızı Ruud Van Nistelrooy, milli takımı bıraktığını açıkladı. 32 yaşındaki oyuncu "Real Madrid ve milli takımda oynamanın beni artık yorduğunu farkettim. Tüm enerjimi Real Madrid'e harcayacağım" dedi.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı