kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kezman PSG'li gibi

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe'nin kadroda yer açmak için satmaya çalıştığı Sırp oyuncunun Fransız kulübüne transferinin büyük ölçüde kesinleştiği bildirildi..
Fenerbahçe, sonunda Kezman'dan kurtuluyor... Yabancı transferi yapabilmek için kadroda yer açmak zorunda olan sarı-lacivertli kulüp, Kezman ile Maldodano'yu elden çıkarmak için bir süredir beklemedeydi. Sonunda Fransa'nın Paris St. Germain takımı Sırp oyuncuya talip oldu. Kulüp ile Kezman arasında anlaşma sağlandı. PSG ile F.Bahçe yönetimleri anlaşmak üzere. Bu arada F.Bahçe yönetimi, dün yaptığı bir açıklamada Fransız kulübünün Kezman'ın bonservisi için yaptığı teklifle ilgili Türkiye ve Avrupa'da yayınlanan rakamların yanlış olduğunu açıkladı. Ama kulüp, bu haberlere itibar etmemesini istediği spor kamuoyuna doğru (!) bilgileri de duyurmadı.

MALDONADO ARAYIŞTA
Kezman'ın PSG'ye gitmesinin ardından gönderilecekler listesinde sıra Maldonado'ya gelecek. Şilili oyuncu, sözleşmesini karşılıklı feshederek bonservisini almayı ve rotasını yurt dışında çizmeyi planladığı bildirildi.
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı