kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HERKESE KAZANDIRDIM... Servet, "Ben şu ana kadar forma giydiğim bütün kulüplere ayrılırken para kazandırdım. Bir tek beni Sivas'a yollayan F.Bahçe para kazanamadı. Lütfen bana anlayış gösterin" dedi.

Ocakta gideyim siz de kazanın

ERKAN KOYUNCU
Galatasaraylı Servet Çetin yönetime içini döktü: "Devre arasında Avrupa'ya gitmeme izin verin, siz de kazanın ben de kazanayım"..
G.Saray'ın başarılı savunmacısı Servet Çetin'den sarı-kırmızılı yönetime mesaj var. Geçen sezon ligdeki ve EURO 2008'deki performansıyla önemli kulüplerin dikkatini çeken Servet, yönetimle yaptığı görüşmede "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Şimdi olmadı ama devre arasında gitmeme izin verin" dedi. Galatasaray'da sadece bir sezon futbol oynamasına rağmen taraftarların gönlünde taht kuran Servet, yöneticilerle yaptığı görüşmede şunları dile getirdi:

"SÖZLEŞMEM BİTECEK"
"Galatasaray forması giymek bana gurur veriyor. Ama her futbolcu gibi benim de gönlümde Avrupa yatıyor. Sizin de bildiğiniz gibi ciddi teklifler geliyor. Şimdi yollamadınız ama Ocakta gitmeme izin verin. Zaten sezon sonu sözleşmem bitecek. Devre arasında gideyim; hem siz para kazanın hem de hayalim gerçek olsun."
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı