kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'GENÇLERE İNANIYORUM'... Arkadaşımız Ali Erdoğan'a konuşan Nazmi Avluca, "Kariyerim boyunca çok şeyler yaşadım. Ama artık yoruldum. Benim yerimi alacak gençlerin büyük başarılara imza atacağından en ufak bir kuşkum bile yok" şeklinde konuştu.

Avluca bırakıyor

ALİ ERDOĞAN RAŞİT ATEŞ
Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil edecek olan şampiyon güreşçimiz Nazmi Avluca, "Pekin'den sonra Milli Takım'a veda edeceğim. Yerimi gençlere bırakıyorum" diye konuştu ..
Grekoromen güreşte Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Nazmi Avluca, "Pekin'den sonra Milli Takım'a veda edeceğim. Yerimi gençlere bırakıyorum" dedi. Pekin Olimpiyatları'nda 84 kiloda mücadele edecek olan tecrübeli sporcu, 20 yıldır minderlerde olduğunu hatırlatarak, "Bol bol sevinç ve üzüntü yaşadım. Türk güreşine elimden geldiğince hizmet ettiğime inanıyorum. Ancak artık veda zamanı geldi" şeklinde konuştu. Geçmiş yıllarda, aynı sıklette mücadele verdiği Hamza Yerlikaya'nın seçmelere katılmadan Milli Takım'a girmesini de eleştiren Avluca, "Hamza'nın kariyeri belli. Ancak Milli Takım'a seçilmek her sporcunun arzusu. Seçme yapılmış olsa, belki de ben Hamza'yı yenip Milli Takım'a gidecek ve onun başarılarını yakalayacaktım. Bu fırsat bana verilmedi" ifadelerini kullandı.

KONYA ŞEKERSPOR'LA YOLA DEVAM
Bundan sonra kulüplerarası müsabakalara katılacağını belirten tecrübeli sporcu, "Konya Şekerspor'la sözleşmem var. Bu yüzden mücadeleme devam edeceğim. Ancak bu yanlış anlaşılmasın. Milli formadan kaçmıyorum. Sadece yerimi gençlere bırakıyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları
21:45
MTK - Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı