kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Osman Yağmurdereli'ye hüzünlü veda

Yeni Haber
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden yapımcı, sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'nin cenaze namazı Fatih Camisi'nde kılındı. Yağmurdereli'nin naaşı Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek.

11 Temmuzdan beri safra yollarında enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi gören Yağmurdereli'nin, dün sabah 05.30 sıralarında solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

*CENAZE TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Çoklu organ yetmezliğine giren ve yapay solunum desteği gören Yağmurdereli'de, 02.00 sıralarında kalp durması gelişmişti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 02.25'te Yağmurdereli'nin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.



OSMAN YAĞMURDERELİ İÇİN İLK TÖREN ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE DÜZENLENDİ

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden yapımcı, sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'nin cenazesi, Atatürk Kültür Merkezi'ne getirildi.

Yağmurdereli'nin, Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesinden alınan cenazesi, ilk olarak Göktürk Beldesi'ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze aracından alınan Yağmurdereli'nin cenazesi, bir masa üzerine konularak din görevlisi tarafından dua okundu.

Buradaki törene, Yağmurdereli'nin eşi Esin Yağmurdereli ile İbrahim Tatlıses, Oya Aydoğan ve Mehmet Aslantuğ'un da aralarında bulunduğu bazı dost ve yakınları katıldı.

YAĞMURDERELİ KİMDİR

Osman Yağmurdereli, 6 Şubat 1953'te Trabzon'da doğdu. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik bölümü mezunu olan Yağmurdereli, bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra yorumcu sanatçı olarak sanat çalışmalarına başladı. Televizyon yapımcılığı da yapan sanatçı birçok diziye de imza attı.