kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Serinleten konserler

Ajda Pekkan Bodrum'da, Tarkan Bursa'da ortalığı kasıp, kavurdu... Kenan Doğulu Kuruçeşme'de hayranlarına seslenirken, Sibel Can doğum gününü sahnede kutladı..
"Kravitz'i kıskandım"
Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü "gnctrkcll"in üyeleriyle bir araya gelmek için düzenlediği 40 derece partilerinin finali, önceki gün Kenan Doğulu'nun Turkcell Kuruçeşme Arena'da verdiği konserle yapıldı. Kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Doğulu, tezahürat yapan hayranlarına hitaben, "Beni de Lenny Kravitz gibi ellerde dolaştırır mısınız? Çok kıskandım" şeklinde konuştu.

*KRAVİTZ KONSERİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Antik Tiyatro'da muhteşem gece
Süperstar Ajda Pekkan geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserle izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı. Gerek sahne şovları, gerek birbirinden özel parçaları ile göz dolduran Pekkan'ın performansı dakikalarca alkışlandı.

*AJDA PEKKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YAŞGÜNÜNÜ HAYRANLARI İLE KUTLADI
Sibel Can 38. yaş gününü Rumelihisarı'nda sahnede hayranlarının önünde kutladı. Can, pastadaki mumları üfleyerek, "Ben sizlerle büyüdüm. 38 yaşındayım, aklı başındayım" dedi.

*SİBEL CAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

10 bin kişiye müzik ziyafeti
Megastar Tarkan, Doritos'un sponsorluğunda düzenlenen konserlerin ilkinde, Bursalı hayranları ile buluştu. As Merkez Alışveriş Merkezi otoparkında hayranlarıyla buluşan Tarkan, yaklaşık 10 bin kişiye unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

*TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları