kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aurelio'nun gidişinin gerçek nedeni

Yeni Haber
"Ayrılmak istediğim gündeme gelince herkes bana cephe aldı. Kulüp içinde bazı çalışanlar tarafından saygı görmez oldum".

F.Bahçe'den İspanya La Liga takımlarından Real Betis'e transfer olan Mehmet Aurelio, Lig TV'ye yaptığı açıklamada para için gitmediğini söyledi. F.Bahçe'yi çok sevdiğini dile getiren Aurelio, "F.Bahçe'yi paraya değişmem. Taraftar da beni çok sevdi. Fakat ne zaman ayrılmak istediğim söylenince herkes bana cephe aldı ve nedenini de para olarak gösterdiler. Son zamanlarda kulüp içinde bazı çalışanlardan saygı görmez olmuştum" dedi.

BİR ÖYLE BİR BÖYLE

Ancak Aurelio, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde yaptığı açıklamalarda tam tersini söyledi: "Bana gelen teklifi başkan Aziz Yıldırım'a ilettim. F.Bahçe'nin önerdiği parayla Real Betis'in teklifi arasında uçurum vardı. Ben de normal olarak Betis'i tercih ettim. F.Bahçe, Betis'in verdiği teklife yakın bir para önerseydi kesinlikle gitmezdim."

YERİM DOLDURULUR

İspanya'da başarılı olmak için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade eden Aurelio, konuşmasını şöyle tamamladı: "Her futbolcu daha büyük kulüplerde oynamak ister. Ancak bir gün Türkiye'ye dönersem yine F.Bahçe'de forma giymek isterim. Yerim doldurulur. Benim görevimi Deniz, Selçuk ve Maldonado rahatlıkla yapacak isimler."

MALLORCA'YI BİLE SATIN ALABİLİRDİ

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçe'nin FIFA'ya yaptığı şikayetin sonucu değiştirmeyeceğini söyledi. Güiza transferine de değinen Tutumlu, "Güiza'ya İspanya'dan en çok 6 milyon euro'luk teklif vardı. Fenerbahçe, 10 milyon euro daha fazla verseydi Mallorca'yı tamamen satın alırdı" ifadelerini kullandı.

FOTOMAÇ