kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Okçular forma giydi

Fenerbahçe yeni sezonun formalarını dün bir defileyle tanıttı. Geceye Güiza'nın okçu hareketi ve Emre'nin aldığı yoğun alkışlar damga vurdu..
Fenerbahçe'nin 2008-09 sezonunda giyeceği formalar bir defileyle tanıtıldı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Fenerium alt tribünü önündeki büyük balkonda yapılan organizasyonda, sarılacivertli futbolcular da Adidas'ın yeni sezon için hazırladığı 4 formayla podyumda boy gösterdi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Emre Belözoğlu, Fenerium ürünlerinin tanıtımı sırasında mankenlerle birlikte podyuma çıkarken en büyük alkışı alan isim oldu. Bir başka yeni transfer Daniel Güiza ile birlikte Roberto Carlos, Güiza'nın meşhur okçu hareketini protokolün oturduğu bölüme doğru birkaç kez yaptılar. Fenerbahçe yeni sezonda klasik çubuklu formanın yanında, göğsünde sarı ve lacivert renkte şerit olan beyaz, beyaz sarı şeritli lacivert yakalı ve parlak sarı renkten dört formayı kullanacak.

KAMERAMAN GÜİZA
Gecede çeşitli dansların yanı sıra havai fişek gösterileri ve stattan çevreye lazer ışıklı gösteriler yapılırken, bir binanın üzerine lazer ışığıyla "Şampiyon Fenerbahçe" yazısı yansıtıldı. Güiza bir ara FBTV kamerasını omuzuna alarak defileyi kameranın vizöründen izleyip kaydetti.
Haberin fotoğrafları