kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İnönü netleşsin

Beşiktaş yönetiminin İnönü projesiyle ilgili somut bir adım atamaması Divan'ı da isyan ettirdi. Başkan Karadeniz, "Yönetim stat için bir an önce karar almalıdır. Taraftar nereye gideceğini bilmiyor" dedi..
Beşiktaş yönetimine Divan Kurulu'ndan sert uyarılar geldi. Başkan Yalçın Karadeniz, "Beşiktaş yönetimi stat için bir an önce karar vermelidir" dedi. Karadeniz, 2008-2009 futbol sezonunun açılışına sayılı günler kaldığını, fikstürün çekildiğini vurgulayarak, camiada, siyah-beyazlı takımın yeni sezonun bütününde maçlarını nerede oynayacağının henüz tam olarak açıklanmamasından duyulan sıkıntıyı dile getirdi. Stat konusundaki belirsizliğin camiayı ve takımı, her şeyden önemlisi de vefakar Beşiktaş taraftarını kötü etkilediğini ifade eden Karadeniz, şampiyonluğa oynayacak bir takım için taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, kulüpte son dönemde yaşanan belirsizliklere bir yenisinin daha eklenmesinin önlenmesi açısından, kulüp yönetiminin bir an önce bu konuda karar vermesini istedi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, şunları kaydetti:

'ARTIK TOLERANS KALMADI'
"Başkan Demirören'in iyi niyetle ve Beşiktaşımız için son derece önemli olan stat projesi için büyük gayret sarf ettiğini biliyorum. Ancak hukuk devleti olan Türkiye'nin müesseselerinin de dikkate alınması gerekiyor. Titiz çalışmaları ile ünlenen bu müesseselerin kararlarının uzaması karşısında kulüp zora girecektir. Bu sezon Beşiktaşımız ve Beşiktaşlı herkes için çok önemlidir. Sportif başarı yolunda kimsenin tahammülü ve de toleransı kalmamıştır. Taraftar maçların nerede oynanacağını bilmelidir."