kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bodrum pek çok ünlü için eski cazibesini yitirdi.

Bodrum'un müdavimleri sıcaktan bunalıp kaçıyor

Bülent İPEK/MAGAZİN
'Bodrum sevdalısı' usta tiyatrocu Mustafa Alabora, aşırı sıcaklara yenik düşüp, Şile'ye taşındı. Uğur Yücel, Fikret Hakan ve Rutkay Aziz de Bodrum'u terk eden ünlüler arasında!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bodrum'un müdavimleri sıcaktan bunalıp kaçıyor
Aralarında Fikret Kızılok, Örsan Öymen ve Hasan Doğan'ın da bulunduğu pek çok ünlünün Bodrum sıcağında kalp krizi geçirmesi; tansiyon hastası Mustafa Alabora'ya ev sattırdı! Adı bir dönem Bodrum'la özdeşleşen ve Türkbükü'nde işletmecilik de yapan Alabora, Konacık'taki evini satıp, Şile'de villa yaptırdı.

YENİ VİLLADA 6 YATAK ODASI VAR
Şile-Çayırbaşı'ndaki villasını 'püfür püfür' diye tanımlayan Mustafa Alabora, "Oğlum Memet Ali'yle birlikte dekore ettiğimiz evde 6 yatak odası var. Eskiden Bodrum'da buluştuğum can dostlarımla artık burada toplanıyoruz" dedi. Yaz boyunca Şile'de kaldığını belirten Mustafa Alabora, Bodrum'dan vazgeçmesiyle ilgili şunları söyledi:

DOSTLAR AZALIYOR
"Biz Bodrum'a İsmet Ay, Turgut Boralı'nın gittiği dönemlerde gitmeye başladık. O zaman Gölköy, Türkbükü gibi köyler ıssız, yolu olmayan koylardı. İnsanlar Bodrum'a sanatçıları görmek için gelirdi. Şimdi lüks bir tatil beldesi oldu ama bana artık fazla sıcak geliyor. İnsan bazı eski dostlarını da kaybedince oralarda olmak istemiyor."
Haberin fotoğrafları