kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

MTK ilk maçta şoka girdi: 1-3
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön elemelerindeki Macar rakibi MTK Budapeşte dün gece Macaristan Sopron Ligi'nin açılış maçında deplasmanda Kaposvar'a 3-1 yenildi. Geçen yılın şampiyonu olan ve bir hafta önce Süper Kupa'yı kazanan MTK ilk yarıda 26, 28 ve 35'nci dakikalarda yediği gollerle bir anda 3-0 geriye düştü. MTK, 84'te Bori'nin 17 metreden attığı serbest vuruşta tek golünü attı ve sezona mağlubiyetle başlamaya engel olamadı.

Millileri, Ömer Aşık üzdü
Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarına hazırlanan A Milli Basketbol Takımı, genç pivotu Ömer Aşık'ın sakatlığı ile sarsıldı. Dün sabah yapılan idmanda dizi dönen ve yan bağlarında yırtık tespit edilen Ömer en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Öte yandan milliler bugün, ABD ve Litvanya ile iki hazırlık maçı oynayacağı Çin'in Macau özel yönetim bölgesine gidecek.

Dolarlar havada uçuyor
Basketbolda Avrupa kulüplerinin NBA oyuncularına yönelik transfer çılgınlığı devam ediyor. İspanyol kulübü Tau Ceramica'nın, Houston Rockets'ın 2.07'lik power forveti Carl Landry'e iki yıl için 5 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi. Sloven basınına göre Bostjan Nachbar'a 3 yıl için 28 milyon dolar ödeyecek olan Dinamo Moskova'nın da Cavaliers'ın forveti Delonte West'e de 2 yıl için 10 milyon dolar teklif ettiği, yine bazı Rus takımlarının da Warriors'un Letonyalı pivotu Biedrins'e yıllığı 10 milyon dolardan 3 ile 5 yıllık teklif götürdüğü ileri sürüldü. Yunan basını da Panathinaikos'un Chicago Bulls'un yıldızı Luol Deng'e talip olduğunu yazdı.

Mexes gasp edildi
Roma'nın Fransız yıldızı Mexes'in aracı içinde iki yaşındaki kızı Eva bulunduğu sırada gasp edildi. Ailesi ile birlikte akşam yemeğinden evine dönen Mexes aracından inerken, hırsızlar otomobili çaldılar. Ancak araçta Mexes'in 2 yaşındaki kızı Eva'nın bulunduğunu fark eden hırsızlar, otomobili terkedip, kaçtılar.

David Villa'ya 75 milyon YTL
Real Madrid, Valencia'nın golcüsü David Villa için 40 milyon euro (75 milyon YTL) teklif etti. Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun transferini gerçekleştiremeyen Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'un büyük borç batağı içerisinde bulunan Valencia'nın golcüsünü almak istediği belirtildi.

Capello 2012'ye dek görevde
İngiltere Futbol Federasyonu, Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello'nun, 2012 yılına kadar görevde kalmayı düşündüğünü bildirdi. İtalyan basınında görevden ayrılacağına dair haberler çıkan Capello'nun şu an 2010 Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ifade eden federasyon yetkilileri, İtalyan teknik adamın bu amaçtan başka bir şey düşünmediğini, Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bırakmak gibi bir niyetinin de olmadığını belirttiler.

Plajda voleybol zevki
Aroma Ice Tea Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı. Alanya, Çeşme ve İstanbul-Kalamış olmak üzere 3 ayaktan oluşan şampiyonaya 40'ı erkek 62 sporcu katılıyor. Pazar günü sona erecek şampiyonada bay ve bayanlarda ilk 8 takıma ödül verileceği bildirildi.