kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Geçtiğimiz sezon ligde 33 maçta forma giyen Servet Çetin, sadece 6. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında takımdaki yerini alamamıştı.

Rekabete hazırım

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray'ın başarılı stoperi Servet, "Savunmada rekabet kızıştı. Ama ben savaşa hazırım. İyi olan formayı kapar" dedi..
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Servet Çetin, önümüzdeki sezon yaşanacak olan forma rekabetine hazır olduğunu söyledi. Sakatlığı nedeniyle EURO 2008'den sonra takım arkadaşlarıyla birlikte çalışamayan ancak durumu her geçen gün iyiye giden başarılı stoper, "Fernando Meira'nın transferi gücümüze güç kattı. Kendisi oldukça yetenekli ve tecrübeli bir futbolcu. Bize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yeni sezonda savunmada gerçekten de forma savaşı yaşanacak. Kimsenin yeri garanti değil. Fernando Meira, Emre Aşık, Emre Güngör, Murat Akça ve ben defansın göbeğindeki iki formaya talibiz. Kim iyi çalışır ve işini yaparsa formayı kapar. Bu rekabet de takıma olumlu olarak yansır" diye konuştu.

"ÖN ELEME MAÇINDA SAHADAYIM"
Sakatlığının tamamen geçmek üzere olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini dile getiren Galatasaraylı Servet, "Çok büyük bir aksilik olmazsa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında sahada olacağım. Zaten o karşılaşmalarda oynamayı çok istiyorum. Bu sezon Avrupa'da büyük hedeflerimiz var. İlk olarak da ön elemeye geçmek zorundayız" ifadesini kullandı.