kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cep telefonu kavga çıkarttı

Yeni Haber
Doğa Rutkay, yanında kredi kartı olmadığı sırada sevgilisi Şahan Gökbakar'dan ödeme yapmasını istedi. Ancak ünlü komedyenin yanıtı 'Hayır' oldu.

Bir dargın bir barışık süren ilişkilerine geçtiğimiz aylarda devam etme kararı alan Doğa Rutkay ile Şahan Gökbakar'ın arası yine açıldı. İkili arasındaki tartışma, Doğa'nın Şahan'da 'kredisi' olmadığını da gözler önüne serdi. Geçtiğimiz gün Kanyon Alışveriş Merkezi'ne giden Doğa, buradaki bir teknoloji mağazasına girdi.

* FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MİLYONLARCA YTL KAZANDI!

Cep telefonu reyonunu gezen güzel oyuncu, Blackberry'nin yeni modelini beğendi. Bu cep telefonunu almak isteyen Doğa, ödeme yapacakken cüzdanının olmadığını fark etti. Bunun üzerine de sevgilisi Şahan'dan kredi kartıyla cep telefonunu almasını istedi. Ancak 'Recep İvedik' filmiyle milyonlarca YTL'lik gelir elde eden Şahan Gökbakar'ın yanıtı sevgilisini şok etti!

GÜZEL OYUNCUNUN ÖFKESİ

"Senin cep telefonun var zaten. Yenisini almana gerek yok" diyen komedyen Doğa'yı çileden çıkarttı. Apar topar mağazayı terk eden Doğa Rutkay, alışveriş merkezinden büyük bir öfkeyle ayrıldı. Bunun üzerine Şahan, hatasını telafi etmeye çalışsa da konuşulanlara göre sevgilisinin gönlünü alamadı.

SAKLAMBAÇ