kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Küçük kızın uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı çıktı.

13 yaşındaki kızı 100 kişiye sattılar

Recep AKTEPE ANTALYA
Antalya'da polisi arayan küçük kız, kendisini Gaziantep'ten kaçıran 2 kişinin zorla fuhuş yaptırdığını anlattı. Polis baskınıyla yakalanan 2 zanlı, tutuklandı..
Antalya'da 13 yaşındaki N.T. adlı kız, polisi arayarak iki kişi tarafından kaçırılıp Gaziantep'ten Antalya'ya getirildiğini ve zorla fuhuş yaptırıldığını söyledi. Polise sığınan küçük kızın, üç ayda kendisini 15-20 YTL karşılığında 100'ün üzerinde erkeğe pazarladığını öne sürdüğü 2 kişi tutuklandı. Daha önce evden kaçıp bir kişiyle imam nikâhıyla yaşadığı belirlenen N.T.'nin uyuşturucu kullanmak ve ailesine ait daireyi yakmaktan suç kaydı bulunduğu belirlendi. Küçük kız ailesine teslim edildi.

SİGARA PARASINA...
Antalya'da 155'i arayarak zorla erkeklere pazarlandığını ihbar eden 13 yaşındaki N.T., polise sığındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen N.T., ifadesinde Gaziantep'ten 3 ay önce Salih Arslan ve Mehmet Tokuş tarafından kaçırılarak Antalya'ya getirildiğini anlattı. Talihsiz kız, 15 ve 20 YTL'ye 100'ün üzerinde erkeğe pazarlandığını da iddia etti. Küçük kızın gösterdiği Burhanettin Onat caddesindeki daireye düzenlenen baskında kıza zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla Salih Arslan ve Mehmet Tokuş gözaltına alındı. "Küçük yaşta kızı alıkoymak suçundan mahkemeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Antalya polisi N.T.'nin ailesine teslim edilmesi için Gaziantep Çocuk Şube Müdürlüğü ile irtibata geçti. Çocuk Şube Müdürlüğü, bir yıl önce evden kaçıp imam nikâhıyla bir kişiyle yaşadığı, ayrıca "uyuşturucu kullanmak ve ailesine ait daireyi yakmaktan" suç kaydı bulunan N.T.'nin ailesine ulaştı. Küçük kız, Antalya'ya gelen ablası ve eniştesine teslim edildi. N.T.'nin nüfus kayıtlarında 13 yaşında göründüğünü belirten yetkililer, gerçek yaşının ise 16 olabileceğini söyledi.