kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Batman" gözaltında

AA
Yeni Haber
Batman filmlerinin son serisi "Kara Şövalye"de, Batman rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Christian Bale, annesini ve kız kardeşine saldırdığı gerekçesiyle Londra'da gözaltına alındı.

İngiliz basınına göre, 34 yaşındaki aktör, Londra'nın merkezindeki Dorchester otelindeki odasında annesi ve kız kardeşine saldırmakla suçlanıyor.

Scotland Yard'ın açıklamasında, "34 yaşındaki bir erkeğin, Londra'da karakola çağrıldığı ve saldırı suçlamaları nedeniyle şu an gözaltına bulunduğu" ifade edildi. İngiltere polisi, gözaltına alınan kişilerin kimliklerini açıklamıyor.

"Kara Şövalye"
, ABD'de gösterime girdiği hafta sonu büyük hasılat yapmıştı.

Filmin dağıtımcısı Warner Bros, "Kara Şövalye"nin 155,5 milyon dolarla en iyi hafta sonu açılışı yapan film rekorunu kırdığını açıklamıştı.

Yönetmenliğini Christopher Nolan'ın yaptığı ve 185 milyon dolara mal olan "Kara Şövalye" filminde başrolleri Christian Bale (Batman) ve aldığı aşırı dozdaki uyuşturucudan 28 yaşında hayatını kaybeden Heath Ledger (Joker) paylaşıyor.

BALE SERBEST BIRAKILDI

Christian Bale, Londra'da gözaltına alınmasından birkaç saat sonra şartlı olarak serbest bırakıldı.

İngiliz polisinin yeni açıklamasında, "34 yaşındaki bu kişinin genişletilmiş soruşturma sonuçları gelen kadar serbest bırakıldığı ve eylül ayında yeniden karakola çağrılacağı" belirtildi.