kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TAM BİR FUTBOLCU... Kewell, ilerleyen dakikalarda ortaya çıkan kondisyon sorununa rağmen iyi oynadı. Özellikle ilk 20 dakikada çok başarılı olan Avustralyalı futbolcu yaptığı klas hareketlerle beğeni kazandı. Kewell, "Her hareketi estetik kokuyor. Tepeden tırnağa futbolcu" dedirtti.

Kewell hem oynadı hem Lincoln'ü oynattı

EMİR SOMER
G.Saray'ın yeni yıldızı Kewell, ilk sınavında 3 isabetli orta, 4 top çalma ve 13 isabetli pasla kalitesini gösterdi Kewell'ın gelişi, Lincoln'ün istatistiklerini de iyileştirdi..
Lokomotiv Sofya'ya karşı Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Harry Kewell performansıyla beğeni topladı. Sol kanatta hücuma yakın olarak mücadele eden Avustralyalı yıldız, özellikle ilk 20 dakikada etkili oldu. Ceza sahasına 3 orta yapan Kewell, bunların tamamında isabet sağladı. Ünlü oyuncu 4 top çalarak savunmasına yardım ederken 13 de isabetli pas attı.

ŞIK VERKAÇLAR YAPTILAR
Harry Kewell'ın gelişinin Brezilyalı oyuncu Lincoln'e de yaradığı görüldü. Genellikle kötü istatistikleriyle gündeme gelen Brezilyalı, 5 top çaldı, 14 isabetli pasla oynadı ve 4 kez faule maruz kaldı. Lincoln'ün Kewell'la yaptığı şık verkaçlar da dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları