kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maldonado'yu silmiş!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, "Dörtlü savunmanın önünde oynayacak tek futbolcu Selçuk" diyerek Şilili'yi istemediğini itiraf etti..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, dün sonlanan Avusturya'daki hazırlık kampının ardından FB TV'ye konuştu. Kuşkusuz İspanyol teknik adamın en ilginç açıklaması Mehmet Aurelio'nun gidişinden sonra sorun teşkil etmeye başlayan ön libero bölgesiyle ilgiliydi. Aragones, "Transfer konusunu başkanımızla görüşeceğim. Aurelio gitti ve onun yerine aynı kalitede birisin bulmak zor olabilir. Dörtlü savunmamızın önünde sadece Selçuk var. Ona alternatif olması açısından oraya bir takviye yapılabilir" diyerek, Zico döneminde alınan ancak taraftarın bir türlü ısınamadığı Claudio Maldonado'yu takımda düşünmediğini bir anlamda itiraf etmiş oldu.

*LUİS ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

"UZUN YILLAR BURADAYIM"
Kampın oldukça yararlı geçtiğini dile getiren Luis Aragones, "Oyuncularımı tanıma fırsatı buldum. Performanslarından memnunum. Özellikle defansta sorun yok. Ancak hücumda daha hızlı olmamız gerekiyor. Çünkü benim düşüncem sahayı pasla geçmektir" diye konuştu. İspanya'nın Valencia takımından aldığı teklife de değinen Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Bu konu hakkında fazla bir yorum yapmak istemiyorum. Fenerbahçe ile yeni bir sözleşme yaptım ve gördüğünüz gibi buradayım. Fenerbahçe'de başarılar kazanmak ve işler iyi gittiği sürece uzun yıllar burada kalmak isterim" ifadesini kullandı.

"MTK ZOR BİR RAKİP"

Aragones, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK ile ilgili ise, "MTK benim ciddiye aldığım bir takım. Seyircilerimize 'Rahat olun' diyemem. Sahaya rakibi ciddiye alarak çıkmalıyız. Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." Bu arada MTK, dün Macaristan Süper Kupası finalinde Debrecen'i yenerek bu kupayı 2. kez kazandı.