kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zico gerçekten 'altın' kalpliymiş

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe'den gönderilen Brezilyalı teknik direktör; sarı-lacivertli futbolcular ve Samandıra'da çalışan tüm personele 14 ayar altından yapılmış kolye hediye etti..
Son yıllarda vefa ve maneviyat konularının yoğun bir şekilde tartışıldığı Fenerbahçe'de, takımdan gönderilen teknik direktör Zico'nun örnek hareketi Samandıra'yı fazlasıyla duygulandırdı. İki sezonluk görev süresinde bir lig şampiyonluğu kazanan ve sarı-lacivertli ekibi Avrupa'da en başarılı günlerine taşıyan ancak işine tartışılır bir şekilde son verilen Brezilyalı teknik adamın, durumu netleştikten sonra Samandıra personeline hatırı sayılır bir jest yaptığı öğrenildi.

*ZİCO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

"TEŞEKKÜRLERİMLE ZİCO"

14 ayar altından ön yüzünde Fenerbahçe amblemi bulunan, arka yüzünde ise "Obrigado" (Teşekkürler) yazılı birer kolye hazırlatan Zico, bunu tüm futbolcularla birlikte Samandıra'da çalışan tüm personele dağıttı. Samandıra'daki herkes Brezilyalı teknik direktörün bu jesti karşısında fazlasıyla duygulanırken, birçok kişi Zico'nun bu anısını sürekli boynunda taşıyor ve aynı yorumu yapıyor: "Gerçekten de altın kalpliymiş."
Haberin fotoğrafları