kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen, şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Benim bikinim değil şarkılarım gündemde

GÜNAYDIN
Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkan Gülben Ergen, geçen yıl aynı otelde sahneye çıkan ve bikiniyle denize giren Hülya Avşar için "Ben bikiniyle değil şarkılarımla gündeme geliyorum" dedi..
İki haftada bir Kıbrıs Kaya Artemis Otel'de sahneye çıkan Gülben Ergen, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kıbrıs'ta odasından dışarıya çıkmayan Ergen, "Neden Hülya Avşar gibi denize girmiyorsunuz?" sorusuna "Ben bikiniyle değil şarkılarımla gündeme geliyorum" cevabı verdi.

EN ÇOK İŞİ BEN YAPIYORUM
Bu yazın en çok iş yapan sanatçısının kendisi olduğunu söyleyen Ergen, bunun sebebi olarak da dürüstlüğünü ve doğru şarkılar seçmesini neden olarak gösterdi. En son Antalya'da kimsesiz Can bebeği ziyaret eden Ergen, diğer sanatçıların sosyal sorumluluk projelerine katılmamasının sebebini şöyle açıkladı: "Sosyal sorumluluk projeleri para kazandırmaz, itibar kazandırır. Büyük emek ister. Bu bana zor gelmez. Başkalarına zor gelir..."

ATLAS'A GÖRÜCÜ ÇIKTI!
Konser mekanına kendi kullandığı golf arabasıyla gelen Gülben Ergen, önceki yıllarda kendisine Kıbrıs'tan hellim peyniri geldiğini şimdi ise bebek gönderdiklerini söyledi. Sanatçı kucağına verilen bebek için de 'Atlas'a görücü geldi' diye espri yaptı.
Haberin fotoğrafları