kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SKİBBE

Üç transfer şart

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Lokomotiv Sofya maçı sonrası yöneticilerle buluştu ve "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve burada başarı sağlamak için üç transfer şart" dedi..
Almanya'da oynadığı üçüncü hazırlık maçında Lokomotiv Sofya ile 1-1 berabere kalan G.Saray'da, teknik direktör Michael Skibbe yöneticilerle bir toplantı yaptı ve transfer istedi. "Başarı için üç transfer şart" diyen Alman teknik adam, kurmaylardan söz almayı başardı. Lokomotiv maçının sonrasında Murat Yalçındağ, Tunca Hazinedaroğlu ve Adnan Sezgin'le bir araya gelen Skibbe, şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve başarılı olmak için 3 transfer yapmalıyız. Bir kaleci, bir stoper ve bir santrfor almalıyız. Özellikle stoperde Emre Güngör ve Servet'in sakatlıkları dolayısıyla büyük sorun yaşıyoruz. Acil transfer gerekiyor."

MONDRAGON İDMANDA
Öte yandan Galatasaray, dün akşam basına kapalı bir idman gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılıların eski kalecisi Köln'lü Mondragon da antrenmanı ziyaret ederek eski takım arkadaşlarıyla sohbet etti.