kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fahri Tatan'dan yönetime tepki

Yeni Haber
Fahri Tatan: ''Beşiktaş'ın beni gönderdiğinden de Konyaspor'un beni transfer ettiğinden haberim yok'' dedi...
Beşiktaş'ta Fahri Tatan'ın Konyaspor'a verildiğinin açıklanması Beşiktaş kafilesinde şaşkınlıkla karşılandı. Bu durum karşısında Fahri Tatan da şaşkınlığını gizleyemedi. Oldukça üzgün görünen Fahri Tatan, yaptığı açıklamada, "Ben Beşiktaş'a geldiğimde milli takımda oynuyordum. Geldiğimden beri bana şans tanınmadı.

Forma giydiğim maçlarda da iyi bir performans sergiledim. Ne Beşiktaş'ın beni gönderdiğinden ne de Konyaspor'un beni transfer ettiğinden haberim vardı. Bu transfer gerçekleşmeden önce bana haber vermeleri ve benim görüşümü almaları gerekirdi" açıklamasını yapan Fahri'nin hazırlık döneminde gösterdiği performans göz doldurmuştu.

Beşiktaş, Fahri'nin 1 milyon 600 bin ytl sözleşme fesih bedeli karşılığında Konyaspor'a transferinin gerçekleştiğini açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Fahri Tatan'ın 1.600.000 YTL karşılığında Konyaspor Kulübü'ne transferi gerçekleşmiştir'' denildi.

Bu transfer haberine takım kaptanı Delgado da tepki göstererek "Sana haber vermeleri gerekirdi. Demek böyle birşey sana yapılmışsa takımda her futbolcunun da başına gelebilir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş forumlarında da alınan bu karara taraftardan tepki yağıyor.


AJANSLAR