kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HOLOSKO VASATTI Sakatlıktan yeni kurtulan ve doğru dürüst antrenman yapamayan Filip Holosko, vasat bir futbol ortaya koydu.

Kartal'dan sönük veda

FATİH DOĞAN
Avusturya kampında ilk üç maçını kazanan Beşiktaş, Steau Bükreş engelini ise aşamadı. Gol yollarında sıkıntı çeken Kartal'ın ikinci yarıdaki çabası sonuçsuz kaldı ..
Beşiktaş, Avusturya'da yaptığı ilk hazırlık kampına dün 1-0'lık Steaua Bükreş yenilgisiyle noktayı koydu. İlk üç maçını kazanan siyah beyazlıların son hazırlık karşılaşmasında yeni transferler fazla göz doldurmazken, aşırı yorgunluk belirtileri mücadeleye damgasını vurdu. 27. dakikada Nobre'nin şutuyla ilk gol girişimi Beşiktaş'tan gelmesine rağmen Rumen temsilcisi ilk yarı oyunun hakimiyetini eline geçirdi. 28.dakikada Nicolita'nın ortasında Kapetanos'un kafasını kaleci Hakan kornere çeldi. 38.dakikada yine Nicolita soldan ceza sahasına girdi. Zapatocny'den sıyrılırken Sivok'un müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi. Radoi bu atışı gole çevirerek skoru 1-0 yaptı. Orta sahada oyunun kontrolünü eline alamayan ve idmanlarda sık sık izlenen pozisyonları bile üretemeyen Kartal, skoru değiştirecek tek olumlu hareket yapmadı.

TAKIM CANLANDI AMA...

İkinci yarı Ertuğrul Sağlam'ın Bobo, Serdar Kurtuluş ve Ekrem Dağ başta olmak üzere yaptığı değişiklikler yorgun takımı canlandırdı ve oyuna denge geldi. 78. dakikada Tello'nun serbest vuruştan ortasına Bobo vurmadan önce defans araya girdi. Başa baş süren orta alan mücadelesi sonlara doğru Beşiktaş'ın lehine dönse de beraberlik golü gelmedi ve maç Steaua Bükreş'in 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Öte yandan maçı bir dönem Galatasaray'da oynayan Rumen futbolcu Petre ile menajer Becali de izledi. Türk gazeticilerle bir süre sohbet eden ikili, Galatasaray'ın yeni sezon öncesi durumu ve yenilenen kadrosuyla ilgili sorular sordular.

BEŞİKTAŞ-STEAUA BÜKREŞ: 0-1
STAT: Nonnerau
BEŞİKTAŞ: Hakan 6 (Dk.76 Erdem 6)- Ali 5
Dk.46 Serdar Kurutuluş 6), Sivok 5.5, Zapotocny
4 (Dk.66 Tuna 5), Emre Özkan 5 (Dk.46 Seriç 4)-
Serdar Özkan 5 (Dk.46 Ekrem Dağ 6), Cisse 5
Dk.73 Mehmet Sedef 6), Delgado 5 (Dk.73
Necip Uysal 5), Aydın 4 (Dk.66 Tello 6)- Holosko 4
Dk.66 Can Erdem 5), Nobre 4 (Dk.46 Bobo 6)
STEAUA BÜKREŞ: Zapata 6- Szekelly 6 (Dk.81
Surdu 4) Golanski 5, Radoi 7 (Dk. 70 Goian 4),
Nicolita 6 (Dk.67 Ochirossi 4) Marin 6, Plesan 6
Dk.77 İanescu 4), Ghionea 5 (Dk.70 Baciu 4),
Moreno 4- Gomes 4, Kapetanos 5 (Dk.65 Badea
5)
HAKEMLER: J.Vitek, R.Kaloc, V. Streit
SARI KART: Pleson
GOLLER: Radoi (pen. 38)