kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Engelaar, Schalke ile imzaladı
HOLLANDA Milli Takımı'ndaki başarılı performansı ile EURO 2008'de yıldızını parlatan Twente'li Orlando Engelaar daha önce anlaşma sağladığı Alman ekibi Schalke'ye imza attı. Ön libero oynayan 28 yaşındaki Engelaar, 3 yıllık sözleşme yaptı. Bu arada bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Auxerre'in 25 yaşındaki Rumen oyuncu Gabriel Tamas, Celtic ile anlaştı.

A.Gücü ve G.Birliği'ne kıyak!
ATATÜRK Orman Çiftliği'nin (AOÇ) üzerinde bulunan spor tesislerinin 49 yıllığına bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne (GSGM) tahsis edilmesini öngören kanun teklifi, TBMM'de Tarıma Komisyonu'nda kabul edildi. Böylece Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüplerine, kaçak olarak kullandıkları tesislerini kiralama fırsatı doğdu. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan ise tepki göstererek, "Bu durum AOÇ'nin yağmalanmasına kapı açar" dedi.

Sivas'ın hakemi McDonald
SİVASSPOR'UN, Intertoto Kupası 3. turunda Portekiz'in Braga takımıyla yapacağı ilk maçın hakemi belli oldu. 20 Temmuz Pazar günü Sivas'ta oynanacak karşılaşmada İskoçya Federasyonu'ndan Douglas McDonald görev alacak.

Altay Erdal Güneş'i aldı
BANK Asya 1. Lig ekibi Altay, Gaziantepspor'dan Erdal Güneş'i transfer etti. Başarılı forvet oyuncusu siyah-beyazlı kulüple iki yıllık sözleşme imzaladı. Bir diğer İzmir ekibi Karşıyaka ise Bursaspor'dan 25 yaşındaki Eser Yağmur'a yine iki yıllık imza attırdı.

Trabzon Alpella ile potada
TRABZONSPOR bu sezon ikinci lige düşen basketbol takımı Alpella'yı alarak potada atılım yaptı. Yönetici Celil Hekimoğlu, Alpella'yı 10 sporcusuyla satın aldıklarını belirterek, "Trabzonspor her alanda zirveye oynamalıdır. Basketbolda da 2. ligde Trabzonspor Alpella adıyla mücadele edip 1. lige çıkmak istiyoruz" dedi.

F.Bahçe 1.65'lik Green'i aldı
BEKO Basketbol Ligi'nde son iki sezonun şampiyonu Fenerbahçe Ülker, ABD'li Marques Green ve Devin Smith ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı. İtalya'nın Air Avallino takımından kadroya katılan 26 yaşındaki Green 1.65 metre, 27 yaşındaki Smith ise 1.96 metre boyunda.