kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eto'o'dan şok transfer

Yeni Haber
Özbekistan'ın Kuruvçi (Kuruvchi) kulübü ile anlaşan Barcelona'nın, Kamerunlu yıldız forveti Samuel Eto'o, yarın Özbekistan'a gelecek.

Tatilini geçirdiği ABD'den gelecek olan Eto'o'nun yer aldığı uçak, yerel saatle 07:00 (TSİ:05:00) sularında Taşkent'e inecek. Ünlü futbolcuyu, Taşkent Uluslararası Havaalanı'nda Kuruvçi kulübü yöneticileri ve kalabalık bir taraftar grubu karşılayacak.

Eto'o kısa bir dinlemenin ardından ilk olarak Özbekistan Futbol Federasyonu(ÖFF) binasını ziyaret edecek ve 14:30'da yerleştiği otelde basın toplantısı yapacak.

"AŞIRI İLGİYE AKREDİTE ŞARTI"

Bu arada aşırı ilgi üzerine Kuruvçi Basın Merkezi, ilk defa, düzenledikleri bir basın toplantısı için akredite şartı getirmek zorunda kaldı. Eto'o'nun basın toplantısını, Kuruvçi Basın Merkezince belirtilen süre zarfında akredite olacak gazeteciler ancak takip edebilecek.

"YENİ FORMASIYLA POZ VERECEK"

Eto'o, daha sonra Kuruvçi'nin geçici olarak kullandığı Merkezi Askeri Stadyumu'nda kalabalık bir taraftar grubu ile bir araya gelece ve ilk defa giyeceği formayla basına poz verecek.

Diğer yandan Eto'o'nun, "Kuruvçi ile ne kadardık bir süre için anlaşma imzalayacağı?,Transfer ücretinin ne kadar olduğu? ve Yeni formasıyla ne zaman sahaya çıkacağı?" gibi sorulara verilecek cevaplar yarın netlik kazanacak.

"SPOR SİTELERİNE BÜYÜK İLGİ"

Öte yandan Özbek spor siteleri, tarihin en yoğun dönemini yaşıyor. İlgili sitelerce yapılan açıklamada, gerek yurt dışından ve gerekse yurt içinden en yoğun ilgi gördükleri günler yaşadıklarını belirtiyor.Siteler, ziyaretçi sayılarının kat kat arttığını dile getiriyor.

CİHAN