kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
RUBEN DE LA RED

Ya Alonso ya de La Red

Deniz DERİNSU- Oğuz YÖRÜK
Juventus, Xabi Alonso'dan vazgeçince F.Bahçe yalnız kaldı. Ancak teknik direktör Aragones, kiralık gittiği Getafe'den R.Madrid'e dönen Ruben de la Red'i istiyor ..
Mehmet Aurelio'nun Real Betis'le sözleşme imzalamasının ardından bu bölgeye yabancı oyuncu aramaya başlayan Fenerbahçe'de, Xabi Alonso ile Ruben de la Red'in isimleri öne çıktı. Sarılacivertli kulüp, Liverpool ve İspanyol Milli Takımı'nda forma giyen Xabi Alonso için girişimlere başlamış, ancak bu oyuncuya İtalya'dan Juventus da talip olunca iş zora girmişti. Juventus, Sevilla'nın Danimarkalı ön liberosu Poulsen'le anlaşınca devreden çıktı ve Fenerbahçe Alonso konusunda rakipsiz kaldı. Şimdi en önemli sorun, satış listesine konulan bu oyuncunun 22 milyon euroluk bonservis bedeli.

*ALONSO FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


ARAGONES'İN GÖZDESİ
Bu bölgeye alınması düşünülen ikinci aday ise 3 yıl Real Madrid'de oynadıktan sonra geçen sezon Getafe'ye kiralık verilen Ruben de la Red. 23 yaşındaki de la Red, İspanya'nın EURO 2008 kadrosunda da yer aldı; bir gol attı. Bu oyuncuyu, F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones'in çok istediği; yönetimin de bu talebi yerine getirebilmek için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
Haberin fotoğrafları