kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel’in, Milan’ın eski oyuncusu Zaragozalı Oliveira’yı ikna ettiği bildirildi.

Yine Sorensen

YAŞAR YALÇIN
Kaleci transferini bitiremeyen Galatasaray, rotayı bir kez daha Danimarkalı Sorensen'e çevirdi. Yönetim, Real Zaragoza'nın yıldızı Ricardo Oliveira ile de bugün final görüşmesi yapacak..
Yabancı kaleci arayışını sürdüren Galatasaray, Charles Itandje'nin transferinde yaşanan sorunlar bitmeyince rotayı bir kez daha Thomas Sorensen'e çevirdi. Adnan Sezgin'in bizzat ilgilendiği Itandje transferi, Fransız file bekçisinin menajerlerinin sonu gelmeyen istekleri sonucu tıkandı. Geçtiğimiz hafta genç kaleciye "Bu şartlarla imzayı atacaksan at. Menajerlerin kafanı karıştırmaya devam edecekse daha fazla görüşmemizin anlamı yok" diyerek rest çeken Sezgin, Itandje yeni taleplerle gelince Liverpoollu oyuncuyla bağlantıyı kesti. Alternatif arayışına giren sarı-kırmızılı kulüp, daha önce de temas kurduğu Danimarkalı Thomas Sorensen'e yöneldi. Birkaç hafta önce yapılan görüşmede Galatasaray'a sıcak baktığını açıklayan 32 yaşındaki file bekçisinin Cimbom'un yeni kalecisi olma ihtimali arttı.

ÜSTÜNEL, OLİVEİRA'YI İKNA ETTİ
Öte yandan Galatasaray listesindeki bir isimle daha söz kesti. Yönetici Haldun Üstünel'in Real Zaragoza'nın 28 yaşındaki yıldızı Ricardo Oliveira'yı ikna ettiği öğrenildi. Geçen sezon Real Zaragoza formasıyla 37 maçta 17 gol atan Sambacı için teknik direktör Michael Skibbe de onay verdi.