kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Temmuz 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bir oğlu bulunan Naomi Watts ikinci çocuğuna dört aylık hamile.

Naomi Watts Kaş'ta ailesiyle tatil yapıyor

EYLEM BİLGİÇ - GUNAYDIN
'King Kong' filmiyle tanınan Hollywood'un ünlü yıldızlarından Naomi Watts, kendisi gibi oyuncu eşi Liev Schreiber, 11 aylık oğlu Alexander Pete ve arkadaşlarıyla birlikte geldiği Kaş'ta tatil yapıyor..
Yelkenli tekneyle basından gizli Türkiye'ye gelen ve Kaş açıklarına demirleyen ünlü Hollywood yıldızı Naomi Watts; eşi, oğlu ve arkadaşları ile Kaş'ta alışveriş yapıyor, yemek yiyor. Geçtiğimiz gün Kaş'ın ünlü Uzun Çarşı'sına giden güzel oyuncu ve arkadaşları, Çarşı'daki Turqueria adlı antikacıdan 980 YTL'lik alışveriş yaptı.

KÜPE VE KOLYE ALDI
Başrollerini Eric Bana, Natalie Portman ve Scarlett Johansen'ın paylaştığı 'Boleyn Kızları' adlı film için takılar tasarlayan Hüseyin Sağtan'ın, Turqueria'da satılan tasarımlarından 12 adet küpe ve kolye alan Watts, evi için de bir tane ipekli dokuma 'ikat' yatak örtüsü seçti. Watts, faturayı el yazısıyla 'Naomi Watts NY' diye imzaladı. Kaş'a üç günlüğüne gelen ve ikinci çocuğuna dört aylık hamile olan Watts, Akdeniz'in bu şirin kasabasını çok beğendiğini, tekrar gelmeyi düşündüğünü söyledi. Hatta yakın arkadaşı Nicole Kidman başta olmak üzere, arkadaşlarına da Kaş'a gelmelerini tavsiye edeceğini ifade etti. Gün içinde, teknesinden bol bol denize giren ve küçük oğluyla ilgilenen Watts, arkadaşları ile de sabah saatlerinde Kaş çevresinde dalış yapıyor.
Haberin fotoğrafları