kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Genç Milliler İtalya karşısında
GENÇ Milli Bayan Voleybol Takımı 2. dönem çalışmalarına İstanbul'da başladı. İlk etap çalışmalarını tamamlayan Genç Milliler, kamp döneminde Türkiye'ye davet ettiği İtalya ile 4 hazırlık karşılaşması yapacak. İlk maç bugün Şişli Terakki Spor Salonu'nda oynanacak.

Sultanlar Japonya'yı salladı
JAPONYA'DAKİ 1. Etap Grand Prix'te Türkiye, 2. oldu. Filenin Sultanları, ABD ve Kazakistan'ı set vermeden yenerken Japonya'yı ise elinden kaçırdı. Oyuncularımızdan Seda Tokatlıoğlu 'en skorer oyuncu' olurken Esra Gümüş ise 'en iyi manşetçi' unvanını elde etti.
CENGİZ TOKGÖZ-JAPONYA

Antalya'yı Trabzon'a tercih etti

DAHA önce Trabzonspor ile görüşen ancak şehri beğenmediği için transferden vazgeçen Wolfsburg'un kalecisi Simon Jentzsch, Antalyaspor ile görüşmek için Türkiye'ye gelecek. Alman kalecinin, bonservis sorunun kendisinin çözeceği ve Antalyaspor ile alacağı ücret konusunda anlaşması halinde imza atacağı öğrenildi.

Denizli'de Braga imzayı attı
DENİZLİSPOR Brezilyalı orta saha oyuncusu Douglas Braga ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde Denizli'ye gelmesi bekleniyor. Öte yandan Ankaraspor ise Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Ömer Aysan'a 2 yıllık sözleşme imzalattı.

Ersan Bukcs'a dönüyor iddiası
İSPANYA'NIN Barcelona takımında forma giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın, NBA'ye döneceği iddia edildi. İspanyol basını kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Ersan'ın NBA'deki eski kulübü Milwaukee Bucks'a döneceğini iddia etti.

Gazi Koşusu kayıtları sona erdi
ULU Önder Atatürk adına 1927 yılından itibaren her yıl düzenlenen Gazi Koşusu'nun son kayıtları dün tamamlandı. 29 Haziran Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak Gazi Koşusu'nun bu yılki birincilik ikramiyesi 750 bin YTL.