kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İbrahim Üzülmez, EURO 2008’de yarı finale kalan Milli Takımımız’da Mehmet Topal’ı çok beğendiğini söyledi.

Yabancı olsaydım heykelim dikilirdi

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez: "8 yıldır çok önemli işler yaptım ama hep eleştirildim. Yabancı olsaydım heykelimi dikmişlerdi"..
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, yerli futbolcu olduğu için hak ettiği değeri görmediğini iddia etti. maraton.com.tr'ye konuşan İbrahim Üzülmez, "Eğer yabancı futbolcu olsaydım benim heykelimi dikerlerdi. Türk olduğum için layık olduğum değeri göremiyorum. 8 sene boyunca birçok üst düzey maçta forma giydim ve hepsinde de sahanın yıldızı oldum. Ama yine en çok eleştirilen ben oldum. Ne yapalım? Eleştiri artık benim kanıma işlemiş" dedi. Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'u yıllarca örnek aldığını ancak Türkiye'deki Roberto Carlos'un performansını beğenmediğini dile getiren İbrahim, Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan renklerine bağladığı Ekrem Hayam Dağ'ın önemli bir transfer olduğunu ifade etti.

"BURAYA ŞANSLA GELDİK"

EURO 2008 ve Milli Takımımız hakkında da yorum yapan tecrübeli futbolcu, "Arkadaşlarımızı yarı finale çıkmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ama buraya biraz da şansımızla geldik. Nihat iki gol atmasına rağmen beklenilen performansın altındaydı. Beni yanıltmayan kişi ise Mehmet Topal oldu. O gerçekten de müthiş bir futbolcu. Turnuvanın en iyi futbol oynayan takımının ise Rusya olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.