kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Mevlüt göreve hazır

Sakatlıklar yüzünden kadro kurmakta zorlanan Terim, Mevlüt'le özel olarak ilgileniyor. Genç yıldız ilk 11'de sahaya çıkıp Semih'in arkasında oynayacak..
EURO 2008'de Almanya ile oynayacağımız yarı final maçı öncesi, Mevlüt Erdinç görev bekliyor. Fatih Terim'in önceki gün yapılan çalışmada özel ilgi gösteridiği Fransa'nın Sochaux takımının yıldızı, Portekiz'e karşı ilk onbirde sahaya çıkmış ancak etkili olamamıştı. İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarında forma şansı bulamayan Mevlüt, Almanya maçında yırtıcı güç olarak Semih'in hemen gerisinde forma giyecek. Servet ve Emre Belözoğlu'nun kesin olarak forma giyemeyecekleri maçta Fatih Terim'in sahaya şu ilk 11'le çıkması bekleniyor: Rüştü - Sabri, Mehmet Topal, Gökhan Zan, Hakan Balta - Colin Kazım (Ayhan), Hamit, Aurelio, Gökdeniz - Mevlüt, Semih

VOLKAN'A İNDİRİM YAPILMADI
Öte yandan kaleci Volkan Demirel'in cezasının indirimi için UEFA yapılan itiraz reddedildi. İtirazı değerlendiren Tahkim Kurulu cezada indirime gerek olmadığını açıkladı. Bu arada Almanya'da önceki maçlarda sakatlanan orta saha oyuncusu Frings'in iyileştiği ve Türkiye'ye karşı forma giyebileceği öğrenildi.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ