kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Banu Alkan, 'Aşk Yap Benimle' adlı yeni albümünde yer alan 12 şarkıya da klip çekeceğini açıkladı.

Hülya ile Türkiye'yi ayağa kaldıracağız!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Afrodit Banu Alkan, yeni atılımların arifesinde olduğunu açıkladı: Hülya Avşar bana birlikte şov yapmamızı önerdi, ben de zevkle kabul ettim. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız!..
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Banu Alkan, Hülya Avşar'la birlikte şov programı yapacaklarını açıkladı. 'Aşk Yap Benimle' adlı yeni albümünün hazırlıklarını sürdüren 'Afrodit', Hülya Avşar'ın kendisine yaptığı teklifi zevkle kabul ettiğini belirterek "İki dev beyin biraraya geldiğinde neler yapabileceğini göstereceğiz. Türkiye'yi ayağa kaldıracağız" dedi.

İKİ REYTİNG KRALİÇESİ BİRLİKTE
"Hülya kadar güçlü bir isimle çalışacak olmak beni çok mutlu etti ve teklifi hemen kabul ettim" şeklinde konuşan Alkan, şu bilgileri verdi: "Şovun içinde aramızda tatlı rekabet olacak. Türkiye'nin en güzel iki kadınının, iki reyting kraliçesinin yer alacağı programda neler olur düşünün artık!" Şu sıralar hayatını anlatan bir kitap yazdığını söyleyen Banu Alkan, kitabını film yapacağını da belirterek şöyle konuştu: "Hayatımı filme alıyorum, Cannes Film Festivali'nde hayatımı anlatan filmle ödül arayacağım. O kırmızı halıdan hayatımla geçeceğim."

YENİ AŞKIN ZAMANI GELDİ

Büyük aşkı Murat Taşdemir'den ayrıldıktan sonra zor günler geçirdiğini söyleyen Alkan, şunları söyledi: "Ona hastalanacak kadar aşıktım. Ama artık yeni defterler açmanın sırası geldi. Yeni bir erkek ve yeni bir aşk istiyorum. Ben kapılarımı açtığımda en iyisini seçerim."
Haberin fotoğrafları