kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şükrü Hanedar (soldan üçüncü) dosyasının kapağına Atatürk posteri koydu. Hırvatistan maçında kameralara bu görüntü (yanda) işte böyle yansıdı.

ATA her maçı izledi!

Türkiye Avrupa Şampiyonası'nda harikalar yaratıp dünyayı sallarken, bu güzel coşkuya her maçta, kulübede Ulu Önder Atatürk de tanık oldu..
Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda harikalar yaratıp, ülkemizi büyük sevinçlere boğarken bu güzel tabloya bütün maçlarda tanık olan bir kişi daha vardı: Mustafa Kemal Atatürk. Ay yıldızlı takımın Hırvatistan ile yaptığı maçta görüntülere ilginç bir estantane yansıdı. Habertürk'ün haberine göre Milli Takım'ın yedek kulübesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Kemal Atatürk, tüm Türkiye'nin kalbini hoplatan maça şahitlik etti. Teknik Direktör Fatih Terim, Atatürk'ün çerçeveli posterini tüm maç boyunca yedek kulübesinde muhafaza ederek O'ndan güç aldı. atv'nin kameralarına yansıyan bu görüntünün perde arkası ise şöyleydi: Karelere yansıyan Atatürk fotoğrafı sadece Hırvatistan maçında değil, Türkiye'nin EURO 2008'de oynadığı her maçta kulübedeydi. Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şükrü Hanedar'ın dosyasının kapağında Atatürk'ün fotoğrafı vardı ve dosya her karşılaşmada Hanedar ile kulübede yer aldı.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları