kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
JOACHİM LÖW

F.Bahçe yarı finalde

DENİZ DERİNSU
EURO 2008'de 4 yarı finalistin hocasının yolu, Fenerbahçe ile çakıştı. Löw ve Hiddink, sarı-lacivertli takımda çalıştı. Terim teklif aldı; Aragones yeni hoca..
Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalistler önceki gece oynanan İspanya-İtalya maçı ile belli oldu. Son 4'e kalan takımların ilginç bir ortak özellikleri var. Bu takımların başındaki hocaların tamamının yolu bir şekilde Fenerbahçe ile çakıştı. Almanya'nın başında görev yapan Joachim Löw, 1998-99 sezonunda sarı-lacivertli takımda teknik direktörlük yapmış ve bir yılın sonunda gönderilmişti. Şu anda Rusya'yı yarı finale taşıyan Hollandalı Guus Hiddink ise 1990-91'de F.Bahçe'deydi. Ancak Hiddink, sezonu tamamlayamadan sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı.

TERİM TEKLİF ALMIŞTI
Türk Milli Takımı'nın hocası Fatih Terim ise Fenerbahçe'den transfer teklifi almıştı. Tecrübeli hoca 1998-99 sezonunda sarı-lacivertli kulübün gündemine gelmiş ancak F.Bahçe, Terim'i G.Saray'dan koparmayı başaramamıştı. Fatih Terim adı EURO 2008 öncesinde de Fenerbahçe ile birlikte anılmış; ancak bu iddia hem kulüp hem de Fatih Terim tarafından reddedilmişti. Yarı finaldeki son takım olan İspanya'nın hocası ise Luis Aragones... Resmi açıklama henüz yapılmamış olsa da F.Bahçe'nin gelecek sezonki hocası... Kısacası 4 yarı finalistin hocalarına bakıldığında Avrupa Şampiyonası'na 'F.Bahçe' damgasını vurmuş durumda...
Haberin fotoğrafları