kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Klasnic Kartal'da

VAHAP HACIOĞLU
Dinamo Kiev'e imza atması an meselesi olan Bobo'nun yerine forvet arayan Beşiktaş, Werder Bremen'de oynayan Hırvat yıldız Ivan Klasnic ile her konuda anlaşmaya vardı ..
Bobo'yu 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine satmak üzere olan ve bu transferde sadece menajer parası konusunda pürüz yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda Holosko'nun yanındaki forvetini belirledi. Uzun süre Hırvatistan Milli Takımı'nın santrforu Ivica Olic ile ilgilenen ancak Hamburglu futbolcunun fiyatının yüksek olmasından dolayı bu transferden vazgeçen siyah-beyazlı yönetim, Olic'in vatandaşı Ivan Klasnic ile her konuda anlaşmaya vardı. Almanya'nın Werder Bremen ekibinde forma giyen ve Hırvatistan'ı elediğimiz EURO 2008 çeyrek finalinde ağlarımızı sarsan 28 yaşındaki Klasnic, Beşiktaş'ın yaptığı yıllık 2 milyon euroluk teklife "Evet" dedi.

7 SENEDİR BREMEN'DE
2001 senesinden bu yana Werder Bremen'de oynayan ancak geçtiğimiz sene iki kez böbrek nakli yaptıran Ivan Klasnic, güçlü fiziği ve her iki ayağını da aynı mükemmellikte kullanmasıyla tanınıyor.