kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli takım günlüğü

Hakem İtalyan Rosetti
Türkiye'nin Hırvatistan ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Rosetti yönetecek. 41 yaşındaki Rosetti, 2006 Dünya Kupası'nda da görev aldı ve 190 santimetrelik boyuyla kupanın en uzun hakemi unvanını aldı. Bu yıl Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea-Liverpool maçını yöneten Rosetti, İngiltere'deki televizyon ve radyo yorumcularının takdirini kazanmıştı.

Yine favori değiliz!
Milli Takım'ın resmi sponsorlarından İddaa, Hırvatistan-Türkiye çeyrek final mücadelesini programına 'tek maç' olarak aldı. İddaa'nın 'tek maç' programına aldığı tarihi maçta Türkiye'nin galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.20, Hırvatistan'ın galibiyetine 1.95 oranları belirlenirken, maçın 'Alt' oranı 1.65, 'Üst' oranı ise 1.75 olarak belirlendi.

Milli Takım yılın keçisi
Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında yılın keçisi olarak A Milli Takım seçildi. Çek Cumhuriyeti önünde maçı 2-0'dan 3-2'ye çevirdiği için festival komitesi ay yıldızlı takımı yılın keçisi ödülüne layık gördü. Festival kapsamında yılın keçisi ödülü, sonuna kadar inat edip mucizeler yaratanlara veriliyor.
ERDOĞAN CANKUŞ

Müthiş maç yine atv'de

Milli Takımımız'ın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşma bugün yeniden ekranlara gelecek. Son dönemlerde televizyonlarda en çok izlenen program olarak tarihe geçmesinin yanı sıra dünya futbolunun unutulmaz karşılaşmaları arasına giren Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı bugün saat 20.00'de bir kez daha atv'de yayınlanacak.