kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Joachim Löw'e ceza geldi
B Grubu'nda yer alan Almanya'nın teknik direktörü Joachim Löw çeyrek finalde oynanacak Portekiz maçında tribünde olacak. Panzerlerin Avusturya ile oynadığı maçta Avusturya'nın hocası Josey Hickesrberger ile tartışan Löw meslektaşı ile birlikte tribüne gönderilmişti. Bu olay sonrası UEFA, iki teknik adama da 1 maç ceza verdi. Öte yandan Almanya- Portekiz karşılaşmasında İsveçli hakem Peter Frojdfeldt düdük çalacak.

Blatter'den ilginç demeç
FIFA Başkanı Sepp Blatter'den ülkesi İsviçre'nin teknik direktörünü eleştirdi, Fatih Terim'e övgü yağdırdı. İsviçre Gazetesi Le Matin'e konuşan Blatter, İsviçre Futbol Federasyonu Başkanı Ralph Zloczower'e turnuva öncesi teknik direktör Koebi Kuhn'u kovması tavsiyesinde bulunduğunu söyledi. Blatter, Terim'in Çek Cumhuriyeti maçında rakibini ringde nakavt olmaya yakın boksör gibi gördüğünü ifade ederek, "Daha çok saldırıp kazandılar" diye konuştu.

Van Basten kurtuldu!
Milan'ın eski oyuncusu olan Hollanda Teknik Direktörü Marco van Basten İtalya'da manşetlere taşındı. Hollanda'nın Romanya'yı yenmesiyle, Fransa'yı deviren İtalya'nın çeyrek final yolu açılırken, karşılaşmalar öncesi grup liderliğini garantileyen Hollanda'nın yenilmesi durumunda van Basten'in bir daha İtalya'ya dönemeyeceği yorumları yapılıyordu. Takımının Romanya'yı 2-0 devirmesiyle van Basten de eleştiri yağmurundan kurtulmuş oldu.

Boulahrouz idmanı terk etti
Hollanda'da Khalid Boulahrouz'un takımının Lozan'daki antrenmanını resmi bir araçla terk ettiği öğrenildi. Yapılan açıklamada önemli bir olayın olmadığı oyuncunun eşinin bir bebek beklediği ve ailevi bir nedenden dolayı antrenmanı terk etmiş olabileceği belirtildi.

Ronaldo: Bu kez olacak
Portekiz Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, çeyrek finalde Almanya'yı geçecek güce sahip olduklarını söyledi. Geçtiğimiz Avrupa Şampiyonası'nda finalde Yunanistan'a yenildiklerini hatırlatan Ronaldo, "Bu kez taraftarımıza kupa sevinci yaşatmak istiyoruz. Almanya'yı yenip yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.