kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Filenin Sultanları Japonya'da
Voleybolda Filenin Sultanları, tarihinde ilk kez katıldığı Grand Prix'de yarın Amerika ile oynayacak. Millilerimizin grubunda Amerika ile birlikte Japonya ve Kazakistan da bulunuyor. Sultanlar, bu maçlardan sonra diğer etaplar olan Vietnam ile Taipan'a geçecek. CENGİZ TOKGÖZ-Japonya

Türk Telekom'a süper smaçör

Voleybol Bayanlar 1. Lig ekibi Türk Telekom, Natalia Mammadova ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki smaçör, 1.95 boyunda. Dünyaca ünlü oyuncu, 2007'de Avrupa'nın en iyisi seçilirken Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok sayı (47) kazandıran oyuncu rekorunu elinde bulunduruyor.

Taner Sağır'ın durumu ciddi

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli halterci Taner Sağır dün sağlık kontrolünden geçti. Hacettepe Üniversitesi'ndeki kontrollerde Sağır'ın zaman içinde ilerleyen bir bel sorunu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Zafer Hasçelik, "Kireçlenme diyebileceğim bir dejenerasyon var. Haltercilerde sık rastlanıyor ve yaşamının ilerleyen bölümlerinde Taner'e sorun çıkarabilir. Müsabakaya yakın zamanda yükleme yapılması gerekiyor. Yüzde yüz yüklenmeler belinde hasar meydana getiriyor. Olimpiyatlarda yarışır ancak dikkatli hazırlanmak zorundayız" diye konuştu. Sağır ise, "Sakatlığım ciddi. 1.5 ay içinde yüzde 70 olan hazırlığımı yüzde 100'e çıkarmaya çalışacağım" dedi.

Denizli'de alacaklı kalmadı

Geçtiğimiz sezon ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Denizlispor'da, başkan Ali İpek, futbolcuların geçmiş döneme ait bütün alacaklarının ödendiğini açıkladı. İpek, "Sezon başından beri 'Bizde kimsenin alacağı kalmaz' demiştim. Sözümü tuttum" dedi.

Kuruçeşme'de milli maç keyfi
Turkcell Kuruçeşme Arena'da yarın izlenebilecek olan Milli Takımımız'ın oynayacağı Hırvatistan maçı öncesi Mor ve Ötesi bir konser verecek. Böylece futbolseverler milli maç öncesi Mor ve Ötesi'ni dinleyip Boğaz'ın keyfini çıkarma şansına da sahip olacaklar.

Sporculara İngilizce fırsatı
Foça Yaz Spor Kampı'na kayıt yaptıranlara ücretsiz İngilizce kursu verileceği açıklandı. Bostanlıspor'un da yer alacağı 24-31 Ağustos 2008 tarihlerineki Foça Yaz Spor Kampı'nda bir çok spor branşının eğitiminin yanı sıra ücretsiz olarak İngilizce derslerinin de yer alacağı bildirildi.