kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Korkmuyoruz'

FATİH DOĞAN
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic,"Türkiye çok organize bir ekip ve maçiçinde sık sık sistem değiştirebiliyorlar"diyerek Milli Takımımız'ı övdü Ancak bu sözlerin ardından ekledi:"İddialı olmaları bizi korkutmuyor. Bizkendi kapalı dünyamızda yaşıyoruz.İşimizi iyi yaparsak turlarız" ..
Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Slaven Bilic, dün bir basın toplantısı düzenledi ve Türkiye ile oynayacakları Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Genç teknik adam, basın toplantısının ardından ise SABAH'la özel bir görüşme yaptı ve Türkiye atkısıyla poz verdi. İşte Bilic'in Türkiye ve maçla ilgili düşünceleri:

* Türkiye gayet organize bir takım ve dörtlü savunmayı sabit tutmak kaydıyla oyun içinde sık sık sistem değiştirebilecek kapasitedeler. Çok koşuyorlar ve güçlüler. Ayrıca bireysel yeteneği üst düzeyde birkaç yıldızları da var. Bu da, dünyadaki her takıma karşı tehlike yaratabilecekleri anlamına geliyor.

* Türkiye ile ilgili olarak Runje'yle konuştum. O, Beşiktaş'ta forma giymişti ve oyuncuların bazılarını tanıyor. Bana bazı faydalı bilgiler verdi.

* Maça çıkacağımız onbiri henüz bilmiyorum. Hem bilsem de söylemezdim. Birçok mevkiide kaliteli alternatiflerim var.

KEŞKE CUMARTESİ OYNANSA!
* Polonya maçından sonra dinlenmek için yeterli zamanımız olduğunu düşünüyordum. Ancak günler çok hızlı geçiyor. Mesela maç bugün (dün) olsaydı Srna ve Rakitic oynayamazdı. Bu futbolcuların iyileşmesini bekliyoruz. Knezevic ve Budan'ı kaybetmişken daha fazla sakat görmek hoşuma gitmiyor. Maç Cumartesi günü oynanacak olsaydı memnun olurdum.

* Türklerin iddialı olması bizi korkutmuyor ama daha fazla motive de etmiyor. Biz kendi kapalı dünyamızda yaşıyoruz ve maçı bekliyoruz. İşimizi iyi yaparsak yarı finale çıkarız.
Haberin fotoğrafları