kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES

Dede'ye 4.5 milyon €

İspanyol basını, F.Bahçe'nin 'Dede' lakaplı Aragones'e yıllık 4.5 milyon euro teklif ettiğini öne sürdü ve 70 yaşındaki teknik adamın bu teklifi kabul edeceğini iddia etti..
Fenerbahçe'de yeni hocanın kim olacağı sorusunun yanıtı merakla beklenirken, İspanya'dan 'Aragones' sesleri gelmeye devam ediyor. Ülke basını, sarı-lacivertli kulüpten teklif alan 70 yaşındaki hocanın bu iddiayı yalanlamamasını, "Teklifi kabul edecek" diye yorumladı. Şu an İspanya Milli Takımı'nın başında Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final hazırlığı yapan Aragones, Fenerbahçe ile ilgili soruya, "Buraya gelmeden önce Meksika'dan ve diğer ülkelerden gelen teklifler olduğunu biliyordum. Şu an için fikrim yok, Avrupa Şampiyonası'nın sonuçlanmasını beklemeliyiz" demişti.

GUİZA'YI DA GETİRİYOR
Gazeteler, SABAH'a "Roberto Carlos ve Alex'in olduğu takımı yönetmeyi tabii ki isterim" açıklamasını yapan 'Dede' lakaplı Aragones'e, Fenerbahçe'nin yıllık 4.5 milyon euro teklif ettiğini öne sürdü. İspanyol basını, sarı-lacivertli kulübün iki yıllık sözleşme önerdiğini iddia ederken, anlaşmanın EURO 2008 bittikten sonra açıklanacağı belirtiliyor. Bir başka iddia ise Aragones'in Fenerbahçe'ye Mallarco'nın gülcüsü Daniel Gonzalez Guiza'yı getireceği yönünde...