kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oturmak zor iş

FATİH DOĞAN / SÜLEYMAN GÜLTEKİN
Sakatlığı geçen Gökhan Zan SABAH'a konuştu: "Bizim için gruptan çıkamaz diyorlardı. Şimdi o Avrupa bizi ayakta alkışlıyor. Kulübede oturmak ise oynamaktan çok daha zor."..
İLİŞKİLİ HABERLER
Oturmak zor iş
Milli Takım'ın EURO 2008'de oynadığı Portekiz maçında sakatlanan Gökhan Zan, SABAH'a konuştu. Cenevre'de izin gününde Almanya Nurnberg'den gelen ablası Gülcan, eniştesi Mehmet ile yeğenleri İlkay ve Yelda ile bir araya gelen milli oyuncunun Leman gölü kenarındaki aile saadetinde yanında sadece SABAH vardı. Avrupa'nın 8 takımı arasına girmenin büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Gökhan Zan, "Geldiğimiz nokta büyük bir başarı. Anlatılmaz bir duygu. Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasındayız. Turnuvaya geldiğimizde bizim için 'Gruptan çıkamazlar' diyen Avrupa bugün ülkemizi ayakta alkışlıyor. Benim ailemin yarısı Almanya'da yaşıyor. Onların gözlerinde bu zaferin ne kadar çok büyük olduğunu daha iyi anlıyorum. Kimin sahada olduğu, kimin kenarda oturduğu önemli değil. Önemli olan kazanmamız ve burada olmamız. Samimiyetle söylüyorum kenardan maçı izlemek, sahada oynamaktan daha zor. Bazen kenarda heyecandan nefesiniz kesiliyor" diye konuştu.

"2-2 OLACAĞINI BİLİYORDUK"
Çek Cumhuriyeti maçındaki kulübede oturan herkesin maçın 2-2'ye geleceğine inandığını belirten Zan, "Maç 2-0 olmuş. Biz ve yardımcı hocalar 'karşılaşma 2-2 olacak' dediler. Arda'nın golü derken, Nihat'ın ikinci golü geldi. İnanılacak gibi değil. Heyecandan yerimizde oturamadık" ifadesini kullandı.