kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cevap bekleyen sorular

1- İki kulüp arasında organik bağ yoksa, neden Federasyon, fikstür çekiminde bu iki kulübün ligin ilk haftasında karşılaşması gereksinimini duymuştur?
2- Gelecekte bir şikayet veya iki kulübün aynı anda Avrupa'da aynı kupaya katılması halinde; federasyon bu fikstür uygulamasını nasıl izah edecektir?
3- Asaş'ın G.Birliği Asaş olduğu (27.07.2006'da isim değişikliği yapılarak Oftaş oldu) 2003 yılından 1 Mart 2007'deki olağanüstü genel kurula kadar yönetici ve adres gibi bir çok kaydının Gençlerbirliği ile aynı olmasının ardından sahiplik konusunda FIFA'ya nasıl "Bu kulüpler ayrıdır" denilebilecektir.
4- "Benim bu kulüple bir bağım yok" diyen G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav geçen sezon Oftaş'ın satışıyla ilgili Göztepe, Erzurum ve Çorum'la pazarlıkları hangi vasfı ve kimliği ile yapmıştır?
5- Altay Spor Kulübünün, Oftaş'ın durumuyla ilgili kendilerine tebliğ tarihi olan 17.08.2007'deki karara karşılık 22.08.2007 tarihinde Tahkim Kurulu'na yaptığı başvuru niye sonuçsuz kalmıştır?
6- Kulüp yapısı ve tescil talimatında yer alan 'birleşen kulüpler için' istenen şartlar neden 2007 yılında talimattan çıkartılmıştır? Bu bendin çıkmasının Oftaş'ın durumunun tartışıldığı 2007'de olması bir tesadüf müdür?
7- Bugünkü federasyonun ligleri; Süper Lig'e çıkacak takımların belli olmasından yaklaşık 2 hafta sonra tescil ederken; o dönemin federasyonunun bir gün sonra tescil etmesinin nedeni nedir?
8- 29 Haziran 2007'deki mali genel kurul öncesindeki süreçte Haluk Ulusoy karşıtı İlhan Cavcav'ın, Ulusoy'un baş savunucusu olmasının hikmeti nedir? Bu durumla aynı zamana gelmesi bir tesadüf müdür?
9- Bugünkü federasyon, ligleri tescil ettiğini aynı gün kulüplere tebliğ ederken, o dönemin federasyonu, Oftaş'ın Süper Lig'e çıktığı sezonu tescil ettikten (1 Haziran) sonra tebliğ (7 Haziran) için neden bir hafta beklemiştir? (Disiplin Kurulu veya yönetim kurulu kararlarına itiraz süresi 7 gündür.)