kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Portekiz ilk yarıda bitirdi
7 HAZİRAN'DA Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçımızı yapacağımız Portekiz, hazırlık maçında Gürcistan'ı 2-0 yendi. 19. dakikada Joao Moutinho'nün golüyle öne geçen Portekiz, 45'te Simao'nun penaltı golüyle devreyi 2-0 üstün tamamladı ve Klaus Topmöller'in çalıştırdığı Gürcistan'ı yenmeyi başardı. Öte yandan teknik direktör Luiz Felipe Scolari, kafasındaki 11'i bir bölge dışında netleştirdiğini söyleyerek, "Orta sahada Petit ve Deco'nun yanında Moutinho, Veloso ve Meireles arasında bir tercih yapacağım" dedi.

Frei: Gollere devam
LIECHTENSTEIN ile yaptıkları hazırlık maçında kaydettiği golle Kubilay Türkyılmaz'ı geçerek İsviçre Milli Takım tarihinin en skorer ismi olan Alexander Frei, gollerine EURO 2008'de de devam edeceğini söyledi. Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan İsviçre'nin aynı zamanda kaptanı da olan Borussia Dortmundlu Frei, "Ben bir tarih yazdım. Rekoru kırdığım andaki duygularımı ifade edemem. Şimdi önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Gollerime orada da devam ederek tarih yazmayı sürdürmeyi planlıyorum" dedi.

Slaven Biliç iddialı
ELEMELERDE İngiltere gibi güçlü bir ekibi safdışı bırakarak 2008 Avrupa Şampiyonası'na gelmeyi başaran Hırvatistan'ın teknik patronu Slaven Biliç, EURO 2008'de iddialı olduklarını vurguladı. Turnuva öncesinde Slovenya'da gerçekleştirdikleri hazırlık çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Slaven Biliç, "23 futbolcum da şampiyonaya hazır durumda. Takımımdaki herkes turnuvaya odaklanmış halde. İnsanlar bizim neler yapabileceğimizi ve ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu görecek" ifadesini kullandı.